враження. лежачий поліцейський

..чергова оцінка діяльності адміністрації нашого смт.Борова, якість їх нововведень, незаангажованою людиною з незамиленим оком: лежачий поліцейський!

Доброго дня. Давненько не була у своєму рідному містечку Борова. Приїхала і була вражена.
Це ж в чию світлу голову прийшла ідея створити таку небезпечну ділянку дороги? Ні, я, звичайно, підтримую обмеження швидкості, де це необхідно, але, люди!!! Намостити лежачих поліцейських в самому повороті, та ще й подвійному повороті з досить крутим підйомом!!! Це пряме створення аварійної ситуації на дорозі!!! Зробіть їх перед поворотом, та ще й не завадило б пофарбувати, згідно з ДСТУ 4123-2006 Пристрій примусового зниження швидкості “ЛЕЖАЧИЙ ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ” (3.4.1 Поверхня пристрою примусового зниження швидкості повинна бути жовтого кольору і бути стійка до витирання, або жовто-чорного кольору із сумарною площею жовтого кольору не менше ніж 30 % від загальної площі поверхні конструкції з елементів примусового зниження швидкості 3.4.2 Пристрій примусового зниження швидкості треба розташовувати так, щоб його візуально добре сприймали і ідентифікували учасники дорожнього руху в світлий!!! і темний!!! час доби).
А зараз це просто купка асфальту, яку досить погано видно навіть вдень, та ще й розміщення небезпечне для життя учасників дорожнього руху!!!
Хотілось би, щоб відповідальні особи виправили цей жах якомога раніше і не допустили аварій!!!

джерело

повідомлення стосовно теми:
пдслхно брв. лежачий поліцейський
вимоги. лежачий поліцейський микрозаймы

Comments are closed.