р.Стугна: бруд, сміття, дохляк, топляк..

..як не прикро, але наше улюблене місце відпочинку, р. Стугна, стає все більше схожою на стічну канаву. Особливо це помітно в ставку Центральний. Його початок від дамби ставку Комбінат і до мосту – суцільна проблема: брудна вода, бруд на березі, рештки дохлої риби, цілі стовбури з гіллям у воді. Про несанкціоноване скидування побутової каналізації жителями сусідніх домівок – то тема окрема, а було загострення уваги до берегу і русла: все детально видно на фото. Пляшки і будівельні залишки, згарища і компостні кучі, просто смітники – це “прикраса” нашого берегу. Адреси відомі – бажано тепер навести там лад “авторами” цих “прикрас”.
..про рибу і воду: ті стовбури було зрізано без погоджень, скинуто до води, що вже є порушенням. Термінова чистка русла повинна стабілізувати течію, а гниляк перестане відбирати кисень у риб, і покращить зовнішній вид ставку. Питання зариблення та благоустрою, про яке повідомлялось на зборах рибалок, чекає своєї реалізації. Про окремі випадки здирництва до рибалок які не в спілці, бажано перевірити і доповісти громаді, керівництвом спілки.
..до проблемного місця виходила комісія з депутатів, які зробили огляд, опитали місцевих жителів та зафіксували все це. Тепер чекаємо на подальші дії.

..фото та відео додаеться..

займы онлайн

Comments are closed.