День села В.Мотовилівка. Концерт.

..відбувся концерт присвячений дню села Велика Мотовилівка. Зал був заповнений, традиційно стояли в проходах ті, хто сісти не встиг. Тривалий початок оплесками прискорювали, і так декілька разів, і ось нарешті..
..свято почалось! Виступ розпочали місцеві артисти, співали і розповідали гуморесок, потім на сцені опинились керівники села і району і почали роздавати нагороди і почесні грамоти. Нагадали про новонароджених односельчан, перелічили кожного, привітали батьків. Згадали і про тих, хто служить в лавах Української армії, і їх привітали. Матерям окремо зробили привітання. Потім відбувся коротенький виступ добродія, який роздав конверти, кому вважав за потрібне. А згодом на сцені виступили “Золоті гусаки” з своїми веселими і дотепними коротенькими історіями, фактично анекдоти в обробці. Зал дуже добре приймав гумор, бо говорили про зрозуміле..
..нарешті дочекались виступу зірки – Катя Бужинська. Трохи було реклами добродія, а решта сам “драйв”, що вже ніхто в залі не був байдужим. Дуже голосно, яскраво, динамічно і захоплююче. Одні позитивні моменти!

Зараз трохи фото, відео згодом…

перша частина

друга частина

микрозаймы

Comments are closed.